EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Primarul Cătălin Flutur aduce o nouă veste bună!

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a venit cu o nouă veste bună. După semnarea contractului de finanţare europeană prin Programul Operațional Regional (POR), o parte din fonduri vor fi folosite pentru amnajarea Aventura Park – un parc de aventură care se va “naşte” pe versantul de la Pacea.

Ideea este ceva mai veche, dar abia acum municipalitatea va avea la dispoziţie fondurile necesare pentru punerea în practică a proiectului. “Vorbim de terenuri degradate, în principal de la marginea orașului care vor primi utilități și sistematizare verticală. Și mă refer aici la zona din spatele Poligonului ACR, tot ce înseamnă versantul Pacea, pe partea stângă cum se merge către Suceava” – spune Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.


Întreaga zonă urmează a fi reamnajată, aici umând a fi construite noi alei pietonale. De asemenea, vor apărea mai multe zone de picnic, precum şi skatepark, terenuri de paintball şi airsoft, tiroliană…

Tot cu bani europeni va fi amnajată şi zona din Parcul “Mihai Eminescu” de lângă fostul ştrand. “Vorbim de punerea în valoare a suprafeței de peste 3.500 mp de teren din Parcul Mihai Eminescu, nefolosită în momentul de față, cea adiacentă fostului ștrand municipal. Aceasta va deveni o zonă reabilitată complet și importantă pentru agrementul orașului” – mai spune Cătălin Flutur.

13-Mar-2018 07:53