EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Primăria intervine în continuare pe străzile din oraş

În municipiul Botoşani, lucrările de reparaţii şi modernizare a străzilor sunt în plină desfăşurare. În aceste zile, muncitorii de la Conrec sunt prezenţi pe mai multe artere din oraş şi continuă lucrările. “În acest moment lucrăm în continuare la bordure şi trotuare. Urmează să frezăm asfaltul pe strada Mihail Kogălniceanu - tronsonul situat între strada Bucovina şi strada Primăverii. Estimăm că vom termina lucrările în aproximativ o lună” – a declarat Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoşani.

De asemenea, se intervine într-un ritm susţinut şi pe Bulevardul George Enescu. Dacă sensul de circulaţie dinspre Primăverii spre Bulevard a fost finalizat – mai sunt de făcut doar marcajele rutiere– în aceste zile este frezat asfaltul de pe celălalt sens. Mai mult, sunt înlocuite bordurile şi se intervine la trotuare. Şi în acest caz, viceprimarul Marian Murariu spune că lucrările vor continua cel mult o lună.


Pe de altă parte, Primăria a demarat lucrări în alte zone din oraş. Astfel, se intervine pe Aleea Izvoarelor, unde se modernizează parcarea şi calea de acces. De asemenea, cei de la Conrec vor intervene şi pe strada Aprodul Purice – considerată o prelungire a şoselei de centură a municipiului – şi care este referată de mulţi şoferi de pe maşinile grele.

Anul acesta, până la data de 31 august, au fost effectuate lucrări de reparaţie şi întreţinere la străzile din municipiu în valoare de două milioane de lei.

08-Sep-2017 08:17