Conflictul de la Nova Apaserv. „Suntem în negocieri cu sindicatele”, spune directorul general

Directorul general al Nova Apaserv SA Botoşani nu s-a arătat a fi foarte afectat de conflictul de muncă declanşat de o parte dintre salariaţi. Oarecum, se aştepta la acest lucru şi consideră că revendicările legate de salarii sunt îndreptăţite.

Inundaţie la buletine. Astăzi nu se preiau documente

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul primăriei Municipiului Botoșani anunță persoanele interesate că astăzi angajații SPCLEP nu vor prelua documentele necesare efectuării de Cărți de Identitate.

Veste bună pentru chiriaşii ANL!

În ultima şedinţă a Consiliului Local Botoşani, aleşii de la municipiu au votat, în unanimitate, ca botoşănenii care au contracte ANL şi au depăşit vârsta de 35 de ani trebuie să plătească aceeaşi chirie ca şi cei care nu au ajuns încă la această vârstă.

CJ Botoșani caută fonduri europene împreună cu moldovenii din Bălţi

Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi, vizita unei delegații de la Primăria Municipiului Bălți (Republica Moldova).

Sevil Shhaideh: „Alocările financiare se fac pe bază de proiecte, nu pe simpatii”

Adoptarea Codului Administrativ, ca parte a reformei administrației publice, reprezintă una dintre prioritățile de guvernare.

Primăria nu primeşte Cinematograful Unirea

În urmă cu câteva zile, la Primăria municipiului Botoşani a ajuns răspunsul celor de la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor RomâniaFilm (RADEF) cu privire la solicitarea înaintată de municipalitate pentru preluarea în administrare locală a Cinematografului Unirea.

Ministrul apărării: ”Este necesar ca UE să-şi sporească rolul de furnizor de securitate”

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a avut astăzi, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu preşedintele Comitetului militar al Uniunii Europene, generalul Mikhail Kostarakos.

Ministrul Rovana Plumb: ”România susține o politică de coeziune post-2020 simplificată, în sprijinul autorităților locale, pentru utilizarea eficientă a fondurilor europene”

Ministrul delegat pentru fonduri europene Rovana Plumb a semnat, astăzi, la Varșovia, în cadrul Reuniunii miniștrilor responsabili cu politica de coeziune din statele Vișegrad + 4, documentul de poziție comun privind politica de coeziune post-2020.

Cadouri instant pentru cei care predau deşeuri electrice sau electronice

„Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, a revenit de pe 1 martie 2017 la Botoșani. 

Costică Macaleţi: „Trebuie să fim foarte atenţi la ceea ce cer salariaţii!”

Imediat după declanşarea conflictului de muncă de la Nova Apaserv SA, Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, a fost informat de acest lucru. Cel care i-a adus neplăcuta veste a fost chiar Ady Petruşcă, directorul societăţii de apă şi canalizare.

Vor fi izolaţi locuitorii “ghetourilor” din Parcul Tineretului? Plan pentru limitarea accesului la blocurile din jur!

Scandalurile repetate, bătăile, cuvintele urâte, scuipăturile şi altele asemenea i-au adus în pragul disperării pe cei care locuiesc în Parcul Tineretului.

Iar ne rupem maşinile! Foarte puţini bani alocaţi pentru drumurile judeţene şi comunale!

Întruniţi ieri dimineaţă într-o şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au votat hotărârea privind alocarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale din judeţul Botoşani.

Întrevedere la nivel înalt a ministrului apărării naţionale

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a primit-o  astăzi, la sediul MApN,  pe Stella Ronner-Grubačić, ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos.

Cine conduce Urban Serv? Vid de administrare la societatea de salubrizare

Situaţia aparent liniştită de la Urban Serv SA, societate subordonată Consiliului Local Botoşani, pare să se aprindă zilele următoare.

Puzderie de subiecte pe ordinea de zi a şedinţei CL de astăzi

Astăzi, începând cu ora 11, sala de şedinţe a Primăriei va găzdui şedinţa ordinară aferentă lunii februarie a Consiliului Local Botoşani.

Astăzi, ora 13. Comisia de Dialog Social se întâlneşte la Prefectură.

În această după-amiază, de la ora 13, în sala „Ştefan Luchian” a Prefecturii Botoşani, are loc o nouă şedinţă a Comisiei de Dialog Social.

O nouă veste excelentă pentru funcţionarii publici de la Botoşani. Salariile ar putea creşte cu încă 50%!

Senatorii au decis, astăzi, acordarea unui spor de risc şi solicitare neuropsihică de 50% din salariul de bază pentru funcţionarii publici.

Milioane de lei pentru modernizarea a nouă străzi din Botoşani

Primăria municipiului Botoşani a pregătit proiectele tehnice pentru modernizarea a nu mai puţin de nouă străzi din oraş. Unele dintre ele nu au văzut asfalt niciodată.

Prefectul face un apel pentru urgentarea eliberării avizelor de orice fel

La începutul acestei săptămâni prefectul Dan Nechifor a avut o serie de întâlniri cu directori ai instituţiilor deconcentrate cu rol în avizarea proiectelor depuse de primării pentru fondurile europene.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?