Angajaţii Primăriei au triumfat. Citeşte declaraţiile viceprimarului Cosmin Andrei cu privire la majorările salariale.

Începând cu data de 1 martie 2017, salariile angajaţilor din Primăria Botoşani vor fi majorate cu cel mult 40%, conform unei Dispoziţii de primar semnată în această dimineaţă de viceprimarul Cosmin Andrei.

BREAKING NEWS. Salariile din Primărie au fost majorate!

După cum vă informam dimineaţă, astazi salariile din Primărie au fost majorate cu cel mult 40% în baza unei decizii de Primar semnată de viceprimarul Cosmin Andrei.

Decizie şoc a Guvernului Grindeanu! Ce se va întâmpla de la 1 martie

Guvernul Grindeanu va elimina TVA-ul pentru achiziţiile de locuinţe începând cu data de 1 martie, măsură menţionată şi în programul de guvernare, anunță Ziarul Financiar.

Sistemul de Management al Deșeurilor de la Botoșani, în topul național al investițiilor finalizate

Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Ecoproces” Botoșani au participat la una dintre cele mai importante conferințe pe probleme legislative de mediu, ce se organizează la nivel național.

Rovana Plumb a preluat mandatul de ministru delegat pentru fonduri europene

Rovana Plumb a preluat ieri mandatul de ministru delegat pentru fonduri europene de la predecesorul său, Mihaela Toader, în cadrul ceremoniei de predare-primire.

DISCUŢII APRINSE LA CJ PE TEMA DEŞEURILOR. Judeţul va câştiga bani din vânzarea acestora

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţan de ieri s-a adus în discuţie, printre altele, şi cantitatea de deşeuri pe care populaţia judeţului trebuie să o producă anual.

Criminalitatea la cele mai mici valori din ultimii nouă ani. VIDEO CU DECLARAŢIILE MINISTRULUI DE INTERNE

Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a participat ieri la ședința de evaluare a activității desfășurate în anul 2016 de către Inspectoratul General al Poliției Române.

Ministerul Dezvoltării a demarat colaborarea cu Coaliția Națională pentru Modernizarea României

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, s-a întâlnit ieri cu o delegație a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) condusă de Alexandru Cumpănașu.

Consiliul Județean Botoșani va construi locuințe pentru medici

O delegație compusă din oficiali ai Agenției Naționale pentru Locuințe a fost prezentă, în cursul zilei de ieri, la Botoșani, pentru a viziona amplasamentul pe care urmează a se construi blocuri de locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate.

Prefectul a cerut revocarea Hotărârii care a majorat chiriile ANL-iștilor

Hotărârea de Consiliu Local prin care au fost majorate chiriile celor care locuiesc în blocurile ANL din Botoşani nu a primit viza de legalitate din partea juriştilor Prefecturii.

POR: S-a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 2.1 B

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat astăzi, spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.1.

E oficial! Tudorel Toader, noul ministru al Justiției

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat în unanimitate cele patru propuneri pentru posturile de miniştri.

Delegaţie a Consiliului Judeţean plecată pentru bani la Bucureşti

Având în vedere apariția Legii nr. 6/16.02.2017 a bugetului de stat pe anul 2017, o delegație a Consiliului Județean Botoșani s-a deplasat la București pentru a înainta la ministerele de resort solicitări de fonduri pentru includere la finanțare a mai multor obiective din judeţ.

Salariile din Primărie rămân îngheţate! VEZI CE A DECLARAT PRIMARUL LA ÎNTOARCEREA DE LA BUCUREŞTI

Luni şi marţi, primarul Cătălin Flutur a fost la București. Principala “temă” cu care a mers în capitală a fost cea legată majorările salariale solicitate de funcționarii primăriei.

CJ Botoșani, model pentru ucraineni

La invitația președintelui Costică Macaleţi, Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi, vizita unei delegații din Raionul Hliboca, Regiunea Cernăuți, Ucraina.

5,2 miliarde de euro atrase de la UE până la sfârşitul anului

Astăzi, viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, și Mihaela Toader, ministrul delegat pentru fonduri europene, s-au întâlnit cu o delegație a Comisiei Europene (CE) condusă de Zoltán Kazatsay.

Ai smartphone? Poţi plăti locul de parcare!

Primăria municipiului Botoşani continuă să inoveze. Dacă în urmă cu ceva timp a fost lansată o aplicaţie pentru smartphone – City Report – acum cei din conducerea Primăriei intenţionează ca plata taxei de parcare să se facă şi cu ajutorul telefonului mobil.

Şedinţă extrem de importantă, mâine, la Prefectură. Sunt aşteptaţi toţi primarii din judeţ

Mult aşteptata deschidere a sesiunii de depunere a proiectelor vizând drumuri de exploataţie agricolă, sisteme de irigaţii şi drumuri comunale, precum şi cele privind apa şi apa uzată, educaţia şi conservarea patrimoniului, va fi discutată miercuri, 22 februarie, la Instituţia Prefectului.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?