EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Mihai Tudose şi-a numit finul în funcţia de prefect al judeţului Brăila

Noul prefect al judeţului Brăila, George Adrian Paladi, este finul de cununie al premierului Mihai Tudose. El a fost cununat de Tudose în urmă cu 14 ani.

George Adrian Paladi a fost numit prefect al judeţului Brăila în şedinţa de miercuri a Guvernului. Imediat, în presa locală au apărut informaţii conform cărora Paladi este finul premierului Tudose. Cununia a avut loc în urmă cu 14 ani, dar legătura dintre cei doi nu a influenţat decizia premierului, a declarat Paladi.

Noul prefect a confirmat faptul că este finul de cununie al premierului Mihai Tudose.

George Adrian Paladi a declarat că o societatea pe care o deţine a avut mai multe contracte cu statul. Pe lista afacerilor cu bani publici se află Primăria Brăila şi Compania de Utilităţi Publice Dunărea.


George Adrian Paladi a înlocuit-o în funcţia de prefect pe Madălina Cochino. Noul reprezentant al Guvernului în Brăila are 38 de ani şi, în ultimele luni, a lucrat ca funcţionar la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Brăila. În trecut, George Adrian Paladi a fost membru PSD şi a deţinut o societate comercială.

08-Dec-2017 11:04