EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Mai multe zone din oraș au fost deszăpezite de angajații DSPSA

Salariații Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) au acționat și ieri, cu promptitudine, pentru îndepărtarea crengilor rupte din cauza căderilor masive de zăpadă din ultimele ore în următoarele zone: B-dul G. Enescu, intersecție str. Pacea cu B-dul G. Enescu, zona Tribunalului, Casa Corpului Didactic, străzile P. Rareș, Iuliu Maniu, O. Onicescu nr. 5, Ștefan Luchian nr. 24, Parcul Tineretului.

Totodată, pentru a preveni ruperea crengilor din cauza greutății zăpezii, s-a intervenit la curățat (scuturat) coniferele din parcuri, pietonale și median B-dul G. Enescu.

De asemenea, s-au deszăpezit principalele artere și obiective din oraș, cum ar fi: Pietonalul Transilvaniei, Pietonal Bancar, Casa Cărții, Direcția Impozite și Taxe Locale, Primărie, parcuri, terenul de joacă și parcarea aferentă din Zona de recreere de lângă Parcul Mihai Eminescu.

Eugen-Cristian Țurcanu, directorul DSPSA, a declarat că se vor continua acțiunile specifice de iarnă și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor.

21-Nov-2018 08:58