EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

EXCLUSIV! Un consilier local îşi donează îndemnizaţiile sinistraţilor din Primăverii

Apelurile pe care Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, le-a tot făcut în ultima perioadă nu rămân fără ecou. Edilul şef le-a solicitat botoşănenilor care vor să facă un bine să vină în ajutorul semenilor greu încercaţi de explozia de pe strada Primăverii.

Primii care au răspuns solicitărilor primarului Flutur au fost cei de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, feţele bisericeşti anunţând că donează o sumă importantă pentru ajutorarea botoşănenilor aflaţi la necaz.

Şi unul dintre consilierii locali din Botoşani a decis să îi sprijine pe sinistraţi. Este vorba despre Mihail-Gabriel Tanasă. Tânărul ales local a trimis o adresă către Consiliul Local Botoşani prin care solicită ca indemnizaţiile aferente şedinţelor din perioada septembrie – decembrie 2017 să fie virate în contul deschis la BCR pentru ajutorarea sinistraţilor. În total ar fi vorba despre aproximativ 3.000 de lei, în condiţiile în care indemnizaţia lunară este de circa 750 de lei.

Este posibil ca gestului lui Mihail-Gabriel Tanasă să fie urmat şi de alţi aleşi locali.

Vă reamintim că donaţiilor pentru familiile greu încercate pot fi făcute în contul RO08RNCB0576041200320002, deschis la BCR Botoşani, titular fiind Asociaţia de proprietari nr. 26.

28-Sep-2017 09:39