EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Deputatul Lupașcu, PUS LA RESPECT de primarul Cătălin Flutur

În urma „scandalului” de la padocuri și a reacției pe care a  avut-o deputatul Costel Lupașcu, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a dorit să facă unele precizări.

Plecând de la certurile dintre Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) Botoșani, și medicul veterinar Mihai Maxim, unii dintre reprezentații PSD au ieșit la atac, cerându-i primarului Flutur să îl demită pe directorul DSPSA.

Asta fără nici un fel de jenă că sunt pe lângă lege... Cei din PSD Botoșani, prin vocile deputatului Lupașcu și ale viceprimarului Cosmin Andrei, consideră – chiar dacă pretind că știu legile care guvernează Româmia – că primarul Cătălin Flutur trebuie, nici mai mult, nici mai puțin, să îl demită „de îndată” pe Eugen Țurcanu.

„Mă miră interpelarea domnului deputat Lupașcu. Știe și el cum se lucrează în Primăria Botoșani pentru că acum vreo cinci - șase ani pe drept sau pe nedrept, soția dumnealui a venit aici direct șef de serviciu, cu un salariu extraordinar. Eu vreau să vă spun că angajările în Primăria Botoșani, mai citesc câteodată că sunt rude, pile. Eu personal nu am nici o rudă în Primărie sau în instituțiile din subordine” – a afirmat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

În opinia edilului, cei de la PSD consideră că au dreptul să angajeze oricând și pe oricine. Singura condiție ar fi ca respectiva persoană să fie înregimentată în PSD.

La fel, social-democrații pot da oricând afară, pe oricine.


„Acest mod de gândire este unul nociv și toxic” – a concluzionat Cătălin Flutur.

20-Aug-2019 11:13