EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Cuplurile de aur din Săveni au fost sărbătorite cu mare fast! FOTO şi VIDEO

Ieri, Casa de Cultură din Săveni a fost gazda unui eveniment devenit tradiţional în micuţul şi cochetul orăşel al judeţului. Şi de această dată, Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni, a organizat impecabil evenimentul, capul de afiş al serii fiind Paula Seling!

Deschiderea evenimentului a fost făcută de un sobor de preoţi. Aceştia au oficiat o slujbă de mulţumire! De asemenea, un grup folcloric a interpretat imnul de stat al României. VIDEO AICI!

Apoi, primarul Relu Tîrzioru le-a prezentat invitaţilor din sală un film cu toate proiectele realizate în Săveni în acest an. Terenuri de sport, străzi asfaltate, parcuri modernizate, toate au putut fi admirate de spectatorii prezenţi la eveniment.

Cel mai emoţionant moment al serii a fost premierea “cuplurilor de aur” ale oraşului Săveni. Mai exact, 11 cupluri care au aniversat 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de Relu Tîrzioru, rudele acestora prezente în sală neputând să îşi stăpânească lacrimile.

De asemenea, cu aceeaşi ocazie au fost premiaţi peste 50 dintre elevii cu rezultate foarte bune la învăţătură şi olimpiadele şcolare.

După premierea tuturor merituoşilor din Săveni, a început recitalul Paulei Seling. VIDEO!

Artista a fost îndelung aplaudată de cei prezenţi, săvinenii dovedind încă o dată că sunt îndrăgostiţi iremediabil de frumoasa cântăreaţă.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

29-Dec-2017 09:36