EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Botoșănean medaliat la Laval, Canada

Printr-un mail primit ieri, concitadiul nostru Vania Atudorei ne-a anunțat - cu emoție - că în ziua de 15 decembrie, în cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul Primăriei din Laval – orașul canadian înfrățit cu Botoșaniul, a primit Medalia de Argint pentru Benevolat a MS Regina Elisabeta a II-a a Angliei şi a Canadei și insigna de Aur a Oraşului Laval.

În cadrul aceleiași ceremonii,  primarul Marc Demers i-a oferit lui Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, insigna de aur și drapelul orașului Laval.

Redăm în continuare conținutul comunicatului:

Buna seara din Canada

Iata citeva imagini de la ceremonia  festiva a semnarii in Cartea de Aur a orasului Laval si a acordarii insignei de Aur a Orasului Laval si a Medaliei de Argint pentru Benevolat a MS Regina Elisabeta a II-a a Angliei si a Canadei , in numele Guvernatorului General al Canadei,  de catre Primarul orasului Laval D-l Marc Demers si a vice-Primarului D-l David de Cotis, simbata 15 decembrie 2017, cu ocazia aniversarii a 10 ani de infratire dintre orasele Laval si Botosani.

D-l Primar Marc Demers si-a exprimat dorinta de a merge in Romania la Botosani in 2018 anul centenarului fondarii Marii Romanii si de a intreprinde relatii de schimburi  economice, culturale, sportive, si de elevi si studenţi.

Cu aceasta ocazie, D-l Primar Marc Demers, reales ca Primar al orasului Laval in noiembrie 2017 pentru inca un mandat de 4 ani, a oferit prin d-l Vania Atudorei, D-lui Primar Catalin Mugurel Flutur insigna de aur a orasululi Laval si drapelul orasului Laval, oras care cu cei 430.000 de locuitori ai sai este al treilea mare oras din Canada franceza si al 13-les oras din Canada.

D-l Primar a subliniat faptul ca Vania Atudorei este primul roman care este distins cu aceasta medalie dar si primul cetatean din orasul Laval. Medalia a fost creata in martie 2016 si i-a fost decernata lui  Vania Atudorei chiar de la aparitia ei in martie 2016 dar ceremonia decernarii ei a avut loc acum in decembrie, luna in care se sarbatoreste si Ziua Nationala a Romaniei , dar si ziua de nastere a lui Vania Atudorei.

19-Dec-2017 08:58