EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Vremea, astăzi

Vremea se încălzește astăzi, în mai multe orașe din țară fiind înregistrate temperaturi de primăvară. În București vor fi 20 de grade, iar temperaturile maxime vor ajunge la 22 de grade Celsius, conform meteorologilor.

În schimb, în vestul și nordul țării va ploua slab, iar vântul va sufla cu putere în Moldova și Dobrogea. Astăzi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade Celsius.

Noaptea ce urmează va fi una foarte rece în Transilvania, unde se vor înregistra minus 6 grade Celsius. În restul țării, temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În zonele joase va apărea ceaţa, iar în Transilvania se va produce brumă.

La munte, temperaturile vor ajunge chiar la 17 grade, în Semenic. Pe creste, vântul va suflat cu putere și sunt șanse să plouă slab. Minimele vor fi cuprinse între minus 2 și 8 grade Celsius.


Joi, vom avea parte de vreme caldă, fiind anunțate temperaturi chiar și de 25 de grade. Sunt anunțate ploi slabe în vestul, nord-vestul și sudul țări spre seară. La munte, vântul va sufla cu intensificări în nordul țării, iar la noapte se va înregistra ceață.

Potrivit meteorologilor, vineri, în prima parte a zilei, va ploua slab în sud-est, nord, centru și la munte. Maximele zilei vor fi de 23 de grade, acestea fiind valori termice apropiate de normalul perioadei, spun meteorologii.

09-Oct-2019 08:39