EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Vremea, astăzi

Vremea va fi şi astăzi caniculară mai ales în zonele vestice, nord-vestice şi sudice unde şi disconfortul termic va fi ridicat.

Maximele vor ajunge aici la 38 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări doar în zonele montane.

La noapte, temperaturile rămân ridicate mai ales în sudul ţării, unde minimele vor fi de 23 de grade Celsius. În partea de nord-vest a ţării sunt posibile averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. În zonele depresionare minimele vor fi de 12 grade Celsius.

Pe litoral, vremea se păstrează frumoasă cu temperaturi mai scăzute decât în restul ţării, de până la 29 de grade Celsius. Cerul va fi senin azi, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La noapte temperatura aerului va fi de 20 de grade Celsius iar cerul se va menţine senin.


De mâine, vremea se răcoreşte. În Crişana şi Maramureş temperaturile scad drastic, până la 24 de grade Celsius. În restul ţării vremea rămâne călduroasă, caniculară chiar în Oltenia şi Muntenia unde se vor înregistra 35 de grade. În nord, centru, la deal şi la munte vremea va deveni instabilă în a doua parte a zile când va ploua abundent iar vântul va sufla cu putere.

Joi, instabilitatea atmosferică va cuprinde cea mai mare parte din ţară, iar temperaturile vor scădea până la 21 de grade în Transilvania şi 31 de grade Celsius în sud.

13-Aug-2019 08:33