EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Vremea, astăzi

Vremea se menţine şi azi răcoroasă, iar în sud, sud-est şi la munte sunt prognozate averse cu descărcări electrice iar vântul va sufla cu putere. În restul ţării cerul va fi variabil iar şansele de precipitaţii sunt reduse.

Maximele termice se vor încadra între 18 şi 27 de grade Celsius.

La noapte cerul va fi variabil, iar în sud-est şi est va ploua torenţial şi se vor semnala şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă pot ajunge la 30 de l/mp în Muntenia şi Dobrogea iar la munte vântul va sufla cu intensificări. Temperaturile nocturne se vor încadra între 6 grade în Transilvania şi 17 grade la câmpie.

Pe litoral, vremea va fi instabilă azi. Sunt prognozate ploi în averse, vânt cu intensificări şi căderi de grindină. Maxima termică nu va trece de 25 de grade.

La noapte va continua să ploua iar temperatura va fi de 16 grade.


Temperaturile cresc puţin în toată ţara în zilele următoare. Mâine cerul va fi variabil, iar în nord şi centrul, la deal şi la munte va ploua din nou. Vântul va avea intensificări în est, centru şi sud-vest dar şi pe crestele montane.

Vineri, cerul va fi mai mult senin la nivelul întregii ţări, iar averse vor apărea doar izolat la munte. Temperaturile diurne se vor încadra între 21 grade în Transilvania şi 29 de grade în Lunca Dunării iar cele nocturne vor coborî până la 7 grade în depresiuni.

10-Jul-2019 08:20