EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Un sucevean băut a lovit un pieton și a fugit de la locul acidentului

Un bărbat de 54 de ani din judeţul Suceava - care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional 29C, pe direcţia Cândeşti-Siret - a surprins şi accidentat un bărbat de 49 de ani, din comuna Mihăileni, care se deplasa pe aceeaşi direcţie, pe lângă bicicletă.

După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, infracțiunea acestuia fiind constatată în flagrant de un echipaj de poliţie rutieră aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Poliţiştii au pornit în urmărirea conducătorului auto, fiind solicitat şi sprijinul poliţiştilor de frontieră, acesta fiind interceptat în oraşul Siret, judeţul Suceava.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul a refuzat examinarea medicală.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, conducătorul auto fiind, de asemenea, sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 892 de lei, întrucât nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

16-Jan-2020 08:35