EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Un moldovean a încercat să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat, pe raza localităţii Drînceni, un bărbat fără documente de identitate care a declarat că este cetăţean din Republica Moldova.

Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor bărbatului, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este B.A., cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de  28 de ani, şi că a traversat râul Prut înot, încercând să intre ilegal în România. Acesta a declarat că intenţiona să ajungă în Bucureşti, unde să-şi găsească un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat,  la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.

22-Apr-2020 08:27