EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Tupeul ajunge la cote alarmante!

Iată că ultrajele se mută și în afara serviciului. Tupeul ajunge la cote alarmante. Azi cu spray, mâine nu se știe. Exemple ar fi multe și nu dintre cele cu happy-end. De ce?

Pentru că avem pedepse mult prea blânde, condiții de pensiune, legi de executare favorizante și 0 protecție!

„Unii o să spună că ne-am asumat la angajare și astfel de situații. Corect. Și exact datorită riscurilor la care sunt supuși angajații, aceștia merită o salarizare corespunzătoare, o pensie de serviciu corectă și nu în ultimul rând, să le fie respectate toate drepturile prevăzute de legislația în vigoare” – spun angajații din penitenciare.

În data de 12 martie 2019, în apropierea penitenciarului, un angajat al unităţii care se afla în timpul liber, a fost ameninţat şi i-a fost pulverizat în zona feţei spray iritant lacrimogen, de către un fost deţinut.


Agentul a solicitat sprijin de la alţi doi colegi care se aflau în apropiere, iar la sosirea acestora fostul deţinut a folosit din nou spray-ul iritant lacrimogen asupra unuia dintre ei. A fost apelat Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, iar agresorul a fost imobilizat până când a fost preluat de către echipajul de poliţie sosit la faţa locului.

Despre producerea evenimentului a fost informată conducerea unităţii.

14-Mar-2019 09:43