EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Trafic oprit în continuare pe trei drumuri naţionale!

Traficul este oprit şi joi pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, în timp ce pe două drumuri din Bacău şi Neamţ circulaţia este îngreunată, iar pe un drum din Suceava sunt restricţii, din cauza ploilor care au avut loc în ultima vreme, potrivit Centrului Infotrafic. Astfel, circulaţia este oprită pe DN 11B, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, unde terasamentul s-a surpat pe o distanţă de aproximativ 50 de metri, pe DN 2H, în localitatea Milişăuţi din Suceava, unde a fost afectată structura podului de peste râul Suceava, şi pe DN 2L, în localitatea Soveja din Vrancea, drumul fiind parţial surpat.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe două drumuri naţionale. Este vorba de DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanţă de 100 metri,  în judeţul Bacău, şi pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanţă de 30 metri, în judeţul Neamţ.

Pe DN 17A, în localitateaVatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.


Totodată, traficul este oprit joi dimineaţă pe DN13 Sighişoara - Braşov, în localitatea Saschiz, judeţul Mureş, dar nu din cauza ploilor, ci pentru că un autocamion ieşit în afara părţii carosabile în urmă cu două zile este repus pe roţi.

În continuare, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.

26-Jul-2018 08:35