EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Tentativă de tâlhărie la Frumușica

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri de 18 și 16 ani, din localitatea Frumușica, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2020, având fețele acoperite, au pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate, un bărbat de 86 ani și prin întrebuințarea de amenințări au încercat să îl deposedeze de o sumă de bani.

Victima a avut prezența de spirit de a asigura ușa de acces în locuință în momentul în care a observat persoane necunoscute în curtea gospodăriei și nu a cedat amenințărilor autorilor de a deschide, aceștia din urmă părăsind curtea.

Ulterior, victima a apelat 112, sesizând cele întâmplate, iar în urma activităților specifice desfășurate de polițiști au fost identificați autorii faptei.


Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

20-Nov-2020 09:21