Fetiţă accidentată după o traversare în fugă

O fetiţă de numai 8 anişori s-a angajat în traversarea străzii Octav Onicescu din municipiul Botoşani, fără să se asigure.

Schimbare majoră pentru toţi posesorii de autovehicule!

Directorul general al Registrului Auto Român, George Dincă, a anunţat schimbări majore pentru toţi posesorii de maşini din România.

Flămânzi, de la Răscoala din 1907 la „oraşul căruţelor“: „Doamne, da' lumea îi săracă, de unde maşină? Costă să o întreţii, să-i pui benzină!“

Flămânzi era, în 1907, punctul de pornire a ultimei mari răscoale a Europei. Între timp, localitatea s-a transformat în oraş, dar doar cu numele: pe străzi circulă peste 700 de căruţe.

Familie întreagă în arest, după ce a zdrobit în bătaie un vecin

O familie întreagă din judeţul Vaslui a ajuns în arest, după ce a zdrobit în bătaie un consătean. Tatăl, mama şi cei doi fii ai lor erau supăraţi că bărbatul le reproşa mereu că îşi pasc animalele pe terenul lui.

Botoşănenii sunt ademeniţi cu salarii de 2.000 de euro de nemţi

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani (AJOFM) aduce în atenția celor interesați locurile de muncă existente în domeniul hotelier-gastronomic, în Germania.

Biletul de adio al lui Vasile Turcu: ”Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva!”

Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, a încercat să se sinucidă, ieri, în vila lui din București. Descoperit fără suflu de soție, care a chemat și Ambulanța, omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca.

Amorezi amendați de jandarmi

Doi amorezi din Parcul Tineretului s-au ţinut ieri de şotii. Au tot încercat răbdarea jandarmilor botoşăneni şi până la urmă au fost amendaţi contravenţional.

Povești nespuse. Vasile Turcu și-a amanetat averea din cauza amantei și a fiilor săi

Vasile Turcu și-a amanetat averea din cauza amantei și a fiilor săi. Turcu avea toată averea amanetată la bancă pentru un credit de doar 4 milioane de lei. Asta în condițiile în care acum mai puțin de un deceniu, proprietățile și afacerile lui Vasile Turcu erau evaluate la 130 de milioane de euro de revistele de specialitate.

Un copil a ars de viu după un incendiu. De la ce a pornit focul

Destin cumplit pentru o fetiţă de numai trei ani din comuna Mihail Kogălniceanu. Copila a pierit în flăcări, iar frăţiorul ei, un bebeluş de 10 luni, a ajuns cu arsuri grave la spital după ce casa în care locuiau a ars din temelii.

Fără maşini cu volan pe dreapta la Botoşani?

Veste extrem de proastă pentru botoşănenii care au o maşină cu volan pe dreapta. Din cauza ieşirii Marii Britanii din UE, este posibil ca toate maşinile cu volan pe dreapa să fie interzise.

Ministrul apărării naţionale s-a întâlnit cu ambasadorul Canadei în România

Ieri, ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a avut o întrevedere cu ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, la solicitarea acestuia.

Condiţii mizerabile de muncă pentru angajaţii Nova Apaserv. Oamenii se întorc în chiloţi de la intervenţii!

Greva de la apă nu are la bază exclusiv salarizarea. Condiţiile foarte grele de muncă contribuie la protestul oamenilor. În rândurile de mai jos puteţi descoperi care sunt marile nemulţumiri ale angajaţilor din exploatare.

Grevă la Nova Apaserv. Vezi nemulţumirile sindicaliştilor! Galerie foto!

După cum v-am anunţat un pic mai devreme, în această dimineaţă muncitorii de la Nova ApaServ au declanşat o grevă spontană.

Breaking News! Grevă spontană la Nova ApaServ!

Muncitorii de la Nova ApaServ au declanşat în această dimineaţă o grevă spontană.

Drogaţii din Botoşani şi-au schimbat locul de întâlnire. Vezi unde şi-au mutat tabăra!

Nu este o noutate pentru nimeni că şi la Botoşani se consumă substanţe interzise. Pentru câteva minute de “uitare”, tinerii îşi riscă viaţa şi se droghează fără a se gândi la consecinţe. De o bucată de vreme, flagelul s-a întins în mai tot judeţul.

Material lemnos fără documente legale, confiscat de poliţişti

În perioada 27 – 28 februarie 2017, poliţiştii botoşăneni au desfăşurat acţiuni pe linia verificării legalităţii exploatării, transportului, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Când găsiţi bilete ieftine de avion

Cei care doresc să viziteze un oraş european la sfârşit de săptămână este bine să îşi planifice din timp minivacanţa pentru a beneficia de reduceri la biletele de avion.

Ordonanţa privind voucherele de vacanţă va fi modificată. Totuşi bugetarii vor primi, după 1 iulie, câte un voucher în valoare de 1.450 lei

Ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre a declarat că intenţionează să modifice ordonanţa care vizează voucherele de vacanţă deoarece sunt “două probleme”: limitarea comisionului companiilor care emit voucherele şi cel al agenţiilor de turism.

Premieră în România. Vezi cum sunt alimentate în zbor avioanelor F-16 Fighting Falcon. VIDEO!

În perioada 27 februarie – 2 martie, piloții Escadrilei 53 Vânătoare din cadrul Forțelor Aeriene Române execută, pentru prima dată pe teritoriul național, misiuni de realimentare în aer a avioanelor F-16 Fighting Falcon.

Afacerist botoşănean în comă după o tentativă de sinucidere!

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu (62 de ani), a fost internat de urgenţă la spital, în stare gravă. Acesta ar fi vrut să se sinucidă, dar a ratat gestul.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?