ALARMĂ!!! Incendiu puternic la o fabrică de prelucrare a fontei

27 de pompieri botoşăneni au acţionat săptămâna trecută, cu nouă autospeciale (şase cu apă şi spumă, una pentru salvare de la înălţime şi două pentru suport şi conducere operativă) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei fabrici de prelucrare a fontei.

Cinci miliarde de lei salvate de pompieri

Cinci familii din Botoşani, Băluşeni, Cerchejeni (comuna Blândeşti), Săveni şi Corjăuţi (comuna Hilişeu Horia) au fost păgubite de foc de circa 11.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unor incendii care s-au produs în locuinţele sau gospodăriile lor, în ziua de 28 ianuarie.

Opt incendii în ultimele două zile

În ultimele două zile, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a opt incendii izbucnite pe raza localităţilor Curteşti, Botoşani, Tocileni (comuna Stăuceni), Baranca (comuna Hudeşti), Unţeni şi Truşeşti.

Maşină aprinsă de la un scurtcircuit electric

Un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Hudum, comuna Curteşti, a fost distrus într-un incendiu generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

Cluburile, controlate de pompieri

Pentru asigurarea continuităţii acţiunilor preventive, din dispoziţia ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, în ultimele două nopţi, pompierii botoşăneni, alături de reprezentanţi ai structurilor MAI, constituiţi în echipe mixte, au derulat controale şi verificări la imobilele în care se desfăşoară activităţi cu public numeros.

Locuinţe salvate de pompieri

Două familii, una din Dorohoi, cealaltă din Botoşani, au fost la un pas să-şi piardă agoniseala de o viaţă  în flăcări. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca în urma evenimentelor nefericite de luni seară să nu se înregistreze pagube materiale.

Locuinţă aprinsă de un coş de fum deteriorat

Seria evenimentelor generate de nerespectarea regulilor şi măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la folosirea coşurilor de fum continuă.

Pompierii din Săveni au salvat casa unui bătrân

Seria evenimentelor generate de nerespectarea regulilor şi măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la folosirea coşurilor de fum continuă.

Bunuri de peste 16.000 de euro salvate de pompieri

Un necaz mare s-a abătut asupra unei familii din Hilişeu Horia...

Bătrână rămasă fără acoperiş deasupra capului

O femeie de 80 de ani din satul Dumbăviţa, comuna Ibăneşti, a rămas fără acoperiş deasupra capului în urma unui incendiu...

Autoturism distrus de un scurtcircuit electric

Un bărbat din satul Burleşti, comuna Unţeni, a rămas fără autoturism după ce acesta a fost cuprins de flăcări...

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?