EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Naţional. TREI oameni AU MURIT într-un ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

Trei bărbaţi au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, în această dimineaţă, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un TIR, în judeţul Mureş, la ieşire din Sighişoara către Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat că în urma accidentului de sâmbătă dimineaţa - în care au fost implicate o maşină şi un TIR - trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit. “Accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni. Circulaţia a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată şi s-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină” - a declarat maior Cristian Virag.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a intrat în TIR-ul care venea din sens opus. “Cei trei decedaţi şi persoana rănită se aflau în autoturism” - potrivit IPJ Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

10-Feb-2018 10:43