EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Național. O femeie şi un copil, UCIŞI de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte

O femeie şi un copil au murit după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi către spitale.

Şoferul maşinii implicate în accidentul din Tulcea a fugit. Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, şoferul a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. Potrivit acestora, şoferul este un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, un bărbat din Luncaviţa conducea pe E 87, iar la ieşirea din localitatea Văcăreni, din cauza vitezei prea mari, maşina a părăsit drumul şi s-a oprit în curtea unei locuinţe. Două persoane aflate în curte, o femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite. Şi cele două persoane aflate în maşină au fost rănite.

Şoferul maşinii implicate în accidentul din Tulcea, în urma căruia două persoane au murit şi patru au fost rănite, a fost prins. În momentul testării, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul ar fi fost transmis live pe Facebook.

Întrebaţi dacă are permis de conducere, poliţiştii au răspuns afirmativ. „Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat” - au spus sursele citate.

Potrivit acestora, în maşina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.


Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului, însă poliţiştii au spus că deocamdată nu au informaţii despre acest aspect.

12-Aug-2019 09:27