EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Național. DOI MORȚI, după un accident cu trei mașini!

Două persoane au murit şi alta este rănită grav, fiind în comă, în urma unui accident produs în această dimineaţă, în care au fost implicate trei maşini, pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Băicoi. Circulaţia se desfăşoară pe un sens, alternativ.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, în urma impactului dintre trei maşini, două persoane au murit.

„Au fost implicate şase persoane din trei maşini. Doi răniţi au fost găsiţi încarceraţi, iar aceștia au murit” - au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a transmis că în accidentul de pe DN 1 Ploieşti – Braşov, produs pe raza localităţii Băicoi, au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, prin dirijare. La locul producerii accidentului se circulă în coloană în ambele sensuri, fiind estimate ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.


Potrivit ISU Prahova, în accidentul din Băicoi au murit două femei, una de 45 de ani şi alta de 73 de ani. De asemenea, un bărbat de 77 de ani a fost transportat la spital cu răni grave la cap.

În total, în accident au fost implicate şase persoane, din trei maşini.

09-Oct-2018 09:14