EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Național. Copil de nouă ani, SPULBERAT de o maşină

Un copil de nouă ani din oraşul Galaţi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi după ce a fost spulberat de o în timp ce traversa neregulamentar o stradă din oraş.

Copilul traversa neregulamentar în momentul în care a fost lovit de o maşină. Medicii care au sosit la faţa locului au constat că victima intrase în comă şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Ulterior, copilul de nouă ani a fost transferat la o unitate medicală din Iaşi cu un elicopter medical.

În paralel, poliţiştii au început o anchetă şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Imediat după accident şoferul a fost testat cu etilotestul, dar rezultatele au arătat că nu consumase alcool.

„Victima este un copil de 9 ani. Copilul a traversat prin loc nepermis fără să se asigure şi a fost accidentat de un autoturism care circula pe strada Basarabiei către strada Domnească. Conducătorul auto, un bărbat de 37 de ani, din Galaţi, a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” - a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În judeţul Galaţi, traversările neregulamentare sunt principala cauză generatoare de accidente rutiere grave, soldate cu morţi şi răniţi.

15-May-2019 08:44