EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Identitate falsă descoperită la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunsă asupra unui cetățean din Republica Moldova o carte de identitate falsă care urma să fie folosită în Germania.

Marți, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, cetățeanul din Republica Moldova Alexandr N., în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului, ascunsă și nedeclarată, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care era imprimată fotografia acestuia.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză este fals. 


Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate, descoperită la controlul de frontieră, prin intermediul unui vecin și că urma să folosească documentul în Germania, pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

06-Dec-2018 09:27