EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Elev de liceu amenințat cu cuțitul

Jandarmii au dezarmat un bărbat care a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII-a de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant.

În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă, au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu eletroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.


În plus, pentru scandalul făcut, atât bărbatul, cât și un elev din clasa a IX-a de la un alt liceu din localitate, în „sprijinul” căruia venise, au fost amendați de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare.

Actele procedurale întocmite vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani în vederea soluționării.

27-May-2019 11:00