EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Dosare penale pentru conducere fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi depistaţi conducând primul un motoscuter, deşi nu deţinea permis de conducere, cel de al doilea un autoturism deşi avea permisul suspendat.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, judeţul Iaşi, a oprit pentru control, pe DJ 249, comunicaţia Trifeşti - Hermeziu, un motoscuter marca “Garelli”, fără număr de înmatriculare, condus de cetățeanul român P. A., în vârstă de 48 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


O zi mai târziu, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Ţigănaşi, județul Iași, un autoturism marca Seat, condus de cetățeanul român O. N., în vârstă de 25 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul are permisul suspendat din luna decembrie a anului trecut, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice având permisul suspendat.

09-Feb-2019 09:24