EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Captură IMPORTANTĂ de țigări de contrabandă, la Stânca

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit 50.000 de ţigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în pereţii laterali ai microbuzului pe care îl conducea.

Zilele trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Sorin J., în vârstă de 19 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului, ocazie cu care echipa comună de control, formată  din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse, în pereţii laterali ai microbuzului, 50.000 de ţigarete (2.500 de pachete de țigări), cu timbru de acciză Republica Moldova.


Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 25.000 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

13-Mar-2019 09:46