EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Botoșăneancă însărcinată, în comă alcoolică la spital

O botoşăneancă, gravidă în 10 săptămâni, a ajuns aproape în comă alcoolică la spital. S-ar fi cinstit cu rachiu în sat şi după ce s-a dus să-şi rezolve nişte probleme la Primărie, a leşinat în stare de ebrietate pe holurile instituţiei. A fost dusă la Psihiatrie pentru etilism.

O botoşăneancă de 36 de ani din comuna Lunca, gravidă în 10 săptămâni, a ajuns de urgenţă la spital aproape în comă alcoolică. A fost dusă la Maternitate, dar şi la Psihiatrie, pentru etilism.

Femeia de 36 de ani este gravidă în 10 săptămâni şi la sfârşitul săptămânii - înainte de a pleca la Primăria Lunca cu treburi - s-ar fi cinstit cu câteva păhărele de tărie, de la prima oră. Pe holurile instituţiei, alcoolul şi-ar fi făcut efectul, iar femeia a căzut din picioare. De acolo a fost dusă la medicul de familie din localitate. Acesta i-a acordat primul ajutor şi a chemat ambulanţa. Femeia a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor, iar mai apoi la Maternitate pentru a se vedea  starea fătului.


Apoi botoşăneanca a fost dusă şi la Psihiatrie pentru etilism. Totodată, femeia ar fi fost şi lovită. Mai precis, botoşăneanca locuieşte împreună cu concubinul şi mai are un copil de un an împreună cu acesta. Bărbatul ar fi lovit-o pentru că i-a lăsat în grijă copilul şi nu ştia cum să-l oprească din plâns. Iniţial bărbatul ar fi declarat că i-a dat doar un şut în fund. Medicii au descoperit însă că femeia avea mai multe contuzii la nivelul feţei.

07-Oct-2018 09:19