EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

ACUM! Percheziţii desfăşurate de poliţişti la persoane cercetate pentru înşelăciuni prin metoda accidentul

La această oră, poliţiştii din Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează cinci percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda “Accidentul”.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează cinci percheziţii în Penitenciarul Iaşi şi pe raza localităţii Plevna din judeţul Botoşani, la persoane bănuite de comiterea ori complicitate la săvârşirea de înşelăciuni, prin metoda „Accidentul’’.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 10 august – 28 septembrie 2017, acestea ar fi înşelat, prin metoda Accidentul”, trei persoane din municipiile Botoşani şi Dorohoi.


Cei în cauză ar fi indus în eroare victimele, anunţându-le de presupuse accidente de circulaţie în care ar fi fost implicaţi membri ai familiilor, cerând în schimb sume de bani pentru a nu fi întocmite dosare penale.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 37.000 lei.

11-Oct-2017 10:02